De fixar maten på festernas fest
I dag, den 5 december 2025, publiceras den högtidliga menyn för Nobelbanketten som äger rum den 10 december under Nobelveckan. Kockarna Tommy Myllymäki…
Sammanfattning
- Menyn för Nobelbanketten publiceras den 5 december 2025.
- Banketten äger rum den 10 december under Nobelveckan.
- Kockarna Tommy Myllymäki och Pi Le står för bankettens huvudrätter.
- Konditorn Frida Bäcke ansvarar för årets Nobelbanketts dessert.
- Fredrik Sandberg fotograferar den presenterade menyn.
Innehåll
I dag, den 5 december 2025, publiceras den högtidliga menyn för Nobelbanketten som äger rum den 10 december under Nobelveckan. Kockarna Tommy Myllymäki och Pi Le ansvarar för huvudrätterna, medan toppkonditorn Frida Bäcke skapar desserten. Fredrik Sandberg fångar menyn på bild, en viktig del av presentationen inför årets storslagna evenemang.