Ramona har sparat en giffelpåse – i 17 år: ”Mitt längsta förhållande”
Ramona Byrö, 42 år, har bevarat en försluten påse gifflar i 17 år sedan ett evenemang i Uddevalla, där bullarna fortfarande ser "nya" ut trots åldern. Hon…
Sammanfattning
- Ramona Byrö har i 17 år sparat en oöppnad påse gifflar, ursprungligen från ett evenemang i Uddevalla.
- Bullarna har behållit sin fräschör oavsett flyttar och ser fortfarande ut som nya, trots att de snart fyller 20 år.
- Ramona ställer sig frågande till bullarnas långa hållbarhet och ifrågasätter vad de innehåller.
- Enligt Pågen beror hållbarheten på den helt täta förpackningen som skyddat bullarna från mögel och fukt.
- Pågen rekommenderar dock att man inte äter de gamla bullarna på grund av okänd kvalitet.
- Ramona överväger att ändå öppna och eventuellt smaka på bullarna när påsen fyller 20 år, som ett "högtidligt" avslut.
Innehåll
Ramona Byrö, 42 år, har bevarat en försluten påse gifflar i 17 år sedan ett evenemang i Uddevalla, där bullarna fortfarande ser "nya" ut trots åldern. Hon fascineras av bullarnas hållbarhet och undrar över ingredienserna som möjliggjort detta experiment. Pågen förklarar fenomenet med att den täta förpackningen förhindrat mögel och fukt, men avråder från konsumtion då de inte kan garantera kvaliteten.