Tillbaka blickar och tänker "oj, vad var det där?"
Flera framstående kockar, inklusive Tom Sjöstedt, Tommy Myllymäki, Frida Bäcke och Jessie Sommarström, förbereder sig för nya uppdrag i Sverige. Tom…
Sammanfattning
- Kockarna Tom Sjöstedt, Tommy Myllymäki, Frida Bäcke och Jessie Sommarström är aktiva i Sverige.
- Tom Sjöstedt, Nobelkock 2017 och 2018, har nämnt en förrätt med karljohanssvamp.
- Pi Le och Christine Olsson bidrar till gruppen, där Olsson är ansvarig för foto.
Innehåll
Flera framstående kockar, inklusive Tom Sjöstedt, Tommy Myllymäki, Frida Bäcke och Jessie Sommarström, förbereder sig för nya uppdrag i Sverige. Tom Sjöstedt, som var Nobelkock både 2017 och 2018, föreslår en förrätt med karljohanssvamp. Även kockarna Pi Le och Christine Olsson, som arbetar som foto, ingår i teamet. Deras samlade erfarenhet och kreativitet pekar på att framstående gastronomiska evenemang väntar i landet.