De fixar maten på Nobelfesten
Stjärnkockarna Tommy Myllymäki och Pi Le tar sig an det ärofyllda uppdraget att skapa årets meny till Nobelbanketten. Tillsammans med konditorn Frida…
Sammanfattning
- Stjärnkockarna Tommy Myllymäki och Pi Le ansvarar för Nobelbankettens meny.
- Konditorn Frida Bäcke skapar desserten till den prestigefyllda middagen.
- Nobelbanketten äger rum den 10 december.
- Tommy Myllymäki beskriver uppdraget som "otroligt ärofyllt".
- Fredrik Sandberg fotograferar evenemanget för Dagens Nyheter, som publicerade notisen 10:28 den 5 december.
Innehåll
Stjärnkockarna Tommy Myllymäki och Pi Le tar sig an det ärofyllda uppdraget att skapa årets meny till Nobelbanketten. Tillsammans med konditorn Frida Bäcke förbereder de evenemanget som går av stapeln den 10 december. Myllymäki menar att "Det är otroligt ärofyllt" att få vara med och utforma en av årets mest prestigefyllda middagar. Dagens Nyheter publicerade nyheten klockan 10:28 på fredagen 5 december, och Fredrik Sandberg är fotograf. Denna trio lovar en minnesvärd kväll för alla gäster.