"Aromat höjer det mesta"
Kocken Kelvin Wokomaty hyllar spetskålen och erkänner att han använder Aromat i sin hemmamatlagning, trots sin bakgrund på stjärnkrogar och…
Sammanfattning
- Kocken Kelvin Wokomaty, känd från stjärnkrogar och @foodbykelvin, avslöjar sin privata användning av smaksättaren Aromat.
- Wokomaty ser Aromat som en produkt som ”höjer det mesta” i hans hemmamatlagning, men utesluter den professionellt.
- Han minns Konditori Lyran i Bredäng som platsen där hans matintresse väcktes och han lärde sig att slå bearnaise.
- Wokomaty uppskattar spetskål för dess mångsidighet och prisvärdhet, till skillnad från den överskattade Wallenbergaren.
- För snabba måltider hemma har han fryst tortellini och han gillar Fanta lemon i vinglas.
- Utöver matlagning är Wokomaty fotbollsintresserad och har spelat i Superettan samt italienska Serie C.
Innehåll
Kocken Kelvin Wokomaty hyllar spetskålen och erkänner att han använder Aromat i sin hemmamatlagning, trots sin bakgrund på stjärnkrogar och Instagramkontot @foodbykelvin. Han framhåller att Aromat ”höjer det mesta”, men aldrig skulle användas i restaurangmiljö. Kelvin Wokomaty delar även med sig av sin passion för fotboll och oväntade matfavoriter som fryst tortellini och Fanta lemon.