Kockarna visar: Så lagar du 2025 års Nobelmiddag
Kockarna Tommy Myllymäki och Pi Le, tillsammans med konditorn Frida Bräcke, har skapat en imponerande trerättersmeny som lovar en djup och smakrik…
Sammanfattning
- Kocken Tommy Myllymäki har, tillsammans med kollegan Pi Le och konditorn Frida Bräcke, utvecklat en trerättersmeny.
- Myllymäki beskriver en av rätterna som ”väldigt djup och smakrik” trots att den har ”väldigt få ingredienser”.
- Trion har gemensamt lagt ned arbete på menyn under tre års tid.
- Stockholm blir skådeplatsen för presentationen av Myllymäkis, Les och Bräckes kulinariska skapelse.
Innehåll
Kockarna Tommy Myllymäki och Pi Le, tillsammans med konditorn Frida Bräcke, har skapat en imponerande trerättersmeny som lovar en djup och smakrik upplevelse. Myllymäki betonar att rätterna, trots få ingredienser, uppnår enastående smaker. Trion har under tre års tid arbetat med att utveckla och förfina menyn, som nu är redo att presenteras. Den unika sammansättningen av rätter förväntas locka matälskare i Stockholm, där den kommer att serveras.