Vännerna gör årets Nobelmeny ihop
För första gången i historien slår Nobelprismuseet upp sina dörrar med en duo ansvarig för årets matupplevelse. Konditorn Frida Bäcke och skribenten…
Sammanfattning
- Konditorn Frida Bäcke och skribenten Ingrid Friberg utgör den första duon att ansvara för matdesignen på Nobelprismuseet.
- Denna historiska förändring äger rum den 5 december 2025.
- Arrangemanget på Nobelprismuseet fokuserar på en nytänkande matupplevelse ledd av den nya duon.
Innehåll
För första gången i historien slår Nobelprismuseet upp sina dörrar med en duo ansvarig för årets matupplevelse. Konditorn Frida Bäcke och skribenten Ingrid Friberg har skapat en meny som bryter mot tidigare traditioner för att ge gästerna en unik smakupplevelse. Denna nyskapande satsning, som markerar en betydande förändring för evenemanget, äger rum den 5 december 2025.